Robyn Verzekeringen

Wie is wie?

Paul Robyn

Paul Robyn

Paul Robyn

Paul Robyn kreeg het verzekeren mee van zijn vader en grootvader en maakt ondertussen de vijfde generatie uit van vader op zoon. Hij nam het familiebedrijf over op de leeftijd van 25 jaar.
Vanuit het toenmalig Brocom Integrety schreef Paul mee aan de nog steeds geldende deontologische code en zetelde hij in deze commissie tot op datum van haar ontbinding.

Verhogen van de dienstbaarheid lag aan de basis van de studie en de oprichting van de klantenpermanentiedienst Teledesk. Onder het latere management mocht Teledesk uitgroeien tot een betekenisvolle speler in de verzekeringssector die nog steeds gevestigd is in Ieper. Teledesk bedient meer dan 1.000 verzekeringsmakelaars en maatschappijen.

Wanneer in de sector verzekerings-en bankactiviteiten meer en meer gecombineerd werden, volhardde Paul in de specialisatie van de verzekeringen. Hij stuwde het kantoor en de medewerkers naar een productengamma met hogere toegevoegde waarde waaronder: de burgerlijke aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, cybersecurity, ABR, machinebreuk, brand speciale risico’s en bedrijfsverliezen tgv van schadegevallen… Hiermee maak je als makelaar het verschil bij onderschrijving en schadebijstand… puur verzekeren.

In de eerstvolgende jaren legt Paul zich verder toe op de transparantie en objectiviteit. Door middel van de Inscan methodologie zal hij de gebruiker een exponentieel hoger inzicht bieden in zijn verzekeringen.

Paul werd in 2013 benoemd als consulair rechter in ondernemingszaken en is lid van het bestuurscomité bij Voka West-Vlaanderen.

Paul is gehuwd met Inge Louf (Oycare). Beiden zijn gedelegeerd bestuurder in Robyn Verzekeringen.Wim D'hondt

Wim D'hondt

Wim D'hondt

Wim is van opleiding verzekeringsmakelaar. Hij heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in het verzekeringswezen waarvan intussen bijna 20 jaar bij Robyn Verzekeringen.

Wim is bedreven in zowel het afhandelen van (complexe) schade als het bieden van een gepaste verzekeringsoplossing.

Wim is voor u een aanspreekpunt in vertrouwen en deskundigheid. Hij staat altijd klaar om de klanten een professionele service te bieden.

Daarnaast heeft Wim ook een bijzondere interesse in informatica die goed van pas komt in de sector.Simon Wybo

Simon Wybo

Simon Wybo

Simon Wybo studeerde af als bachelor in het financiën- en verzekeringswezen aan de toenmalige Katho departement Hantal. De eerste werkervaringen werden opgedaan in het bankwezen. Gaandeweg ondervond Simon dat zijn kwaliteiten zich in de sfeer van het dossierbeheer bevinden. Een overstap naar een sociaal verzekeringsfonds was een logische keuze.

Na een aantal jaren hulp bieden aan zelfstandigen met problemen omtrent de sociale bijdragen, kruiste een opportuniteit zijn pad. De roep van de verzekeringssector en meer bepaald het bijstaan van klanten wanneer zij met schade geconfronteerd worden, was een uitdaging die hij met veel plezier aanging. Het familiale karakter die er bij Robyn Verzekeringen heerst, maakte voor hem het plaatje compleet.

Ondertussen is Simon nu meerdere jaren actief in de schaderegeling voor Robyn Verzekeringen. Hij volgt de schadedossiers op de voet, informeert hierbij regelmatig de klant en staat hen met raad en daad bij.

Sabine Van Slembrouck

Sabine Van Slembrouck

Sabine Van Slembrouck

Sabine studeerde in 2006 af als master in de handelswetenschappen (geslaagd met onderscheiding), specialisatie financiën. Haar thesis handelde over ‘het succes van nicheverzekeraars’.

Een job in de banksector werd haar eerste werkervaring. Sabine groeide door tot specialist in kredieten voor particulieren en ondernemingen. Helpen realiseren van projecten van klanten gaf haar heel veel voldoening.

In 2020 zocht en vond Sabine een nieuwe uitdaging bij Robyn Verzekeringen. Sabine is er een stuwende kracht in de ontwikkelingen tot verbetering van de klantenervaring. Sabine blijft volledig in de roots van haar vader en grootvader als telg van een verzekeringsfamilie met haar verleden in het bankwezen en huidige carrière in verzekeringen.

Daphnis Claus

Daphnis Claus

Daphnis Claus

Daphnis studeerde in 2006 af als master in de handelswetenschappen.

Ze heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in de verzekeringssector en is vooral gespecialiseerd in particuliere klanten en zelfstandigen.

Een goede service bieden is voor haar heel belangrijk.

Daphnis is gedreven om voor elke klant een verzekeringsoplossing op maat aan te bieden.