Robyn Verzekeringen

Plan Familie

Een gezin heeft elk z'n eigen uitdagingen: een foutje van de kinderen, schade in de woning, autoschade, omgang met kunst of juwelen,…
 
Robyn Verzekeringen biedt u en uw gezin een alomvattende verzekering met een dekking die beantwoordt aan uw behoeften. Een verzekering van uw woning en uw persoonlijke bezittingen, maar ook kunst, juwelen of andere zaken van financiële en emotionele waarde. Het zijn waardevolle dingen die u wilt verzekeren.
 
We begrijpen dat u met geld alleen niet bent geholpen. Daarom draaien we voor u de klok terug naar het moment voor de brand, de waterschade of de diefstal. Wij beloven u een vlot beheer. Is dit niet de rol dat u mag verwachten van uw makelaar?  


Mogelijke dekkingen:

Case diefstal juwelen en geld

Wat te doen bij geval van diefstal van juwelen en geld? De klassieke brandverzekering beperkt de totale vergoeding na diefstal van juwelen en geldwaarden. Bij juwelen is het tevens zo dat enkel de vervangingswaarde per juweel wordt toegekend. Dit kan snel de juweliersprijs tot een derde terugbrengen.

Wij informeren u hierover graag zodat we u kunnen teruggeven wat u dierbaar is.Case rechtsbijstand

Wat te doen bij geval van rechtsbijstand? Ook al is het niet gewild, de confrontatie met een rechtsgebeuren kan eenieder overkomen. Maar waarom niet eerst vermijden? Onze formules rechtsbijstand zorgen eerst voor een minnelijke oplossing. Dit begint met een eerstelijnsadvies. Zo wordt u vooraf juist geïnformeerd.

Waarom niet de rechtsbijstand van de autoverzekering en familiale verenigen in deze ruimere polis? De polis rechtsbijstand kan bovendien fiscaal aftrekbaar aangeboden worden.

Vraag zeker raad aan onze deskundigen over de formules. Zo hoeft u zich niet geremd te voelen bij een vervelende kwestie.Case familiale

Bij een ongeval met de fiets of als voetganger in het verkeer betaalt de familiale verzekering of wordt er teruggevorderd van een aansprakelijke tegenpartij. Wist u dat u tevens niet aanpalende gronden en een tweede verblijf kunt meeverzekeren in aansprakelijkheid? Huisdieren zijn gedekt maar wat met paarden? Inderdaad, ook op de familiale verzekering zijn er niet onbelangrijke opties.

Daarover heeft u het best even met onze adviseurs. Die helpen u zo verder.Case reisbijstand auto én gezin

Wat te doen op reis? Pech met de wagen, lekke band of een ongeval? Wie gaat u bellen en dit 24/7? Hulp is snel onderweg en biedt een oplossing waarmee je snel terug op de baan bent.

Ziekte of ongeval op reis? Vooral dan is het ideaal om iemand te hebben die het voor u even regelt!

Robyn verzekeringen heeft een plan dat nog verdergaat en meteen ook annulaties, reisonderbrekingen, verlies van bagage en meerdere andere reisongemakken voor u oplost.

Zorgeloos op vakantie of zakenreis. Wij lichten dit graag toe.