Robyn Verzekeringen

Management middels een eigen vennootschap vraagt een specifieke aanpak inzake verzekeringen. Via deze vennootschap zult u een pensioenopbouw willen realiseren, een overlijdensdekking voorzien en bovenal een inkomstenverlies bij werkonbekwaamheid voorkomen.

Diverse vormen van aansprakelijkheid komen ook hier naar boven. Dit gaat over burgerlijke aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en eventueel bestuurdersaansprakelijkheid.

Voor Robyn Verzekeringen begint dit bij het nakijken van de contracten met de opdrachtgever(s). Hier vinden we de afspraken tussen de partijen. Zo kunnen we uw verzekeringen en afspraken op elkaar afstellen.

Onze specialisten luisteren naar u en bieden antwoord op uw vragen. Aarzel niet om dit gesprek te voeren.
Mogelijke dekkingen:

Case gewaarborgd inkomen

Wat met uw inkomen? Van het gewaarborgd inkomen is geweten dat tot 80% van het persoonlijk inkomen verzekerbaar is, hoewel een deel achterblijft in de vennootschap. Dit deel is belangrijk om te verzekeren.

Dit kan! Onze specialisten berekenen voor u het verzekerbaar bedrag in de vennootschap en bieden een waarborg aan via een “omzetverzekering”.

 

Case aansprakelijkheid

Hoe zit het met aansprakelijkheid? Terecht of niet terecht. U kunt aangesproken worden door een partij in aansprakelijkheid. In ons aanbod wordt u eerst en vooral uitstekend verdedigd.

Hiervoor biedt Robyn Verzekeringen u plannen aan waarbij één of meerdere vormen van aansprakelijkheid vervat zitten.

De juiste informatie laat u toe de juiste keuzes te maken en dit leveren onze specialisten van Robyn Verzekeringen u met veel plezier! Case reisverzekering

Wat te doen op zakenreis want zakenreizen zijn anders dan familiereizen.

Voorziet uw verzekering voldoende kapitaal voor medische kosten? Is deze geschikt voor het desbetreffende land? Is uw verzekeringsmaatschappij in alle landen vertegenwoordigd?

Robyn Verzekeringen biedt u een allesomvattende dekking:

  • Een extra ongevallendekking
  • Hogere medische kosten
  • Repatriëring, annulatie, bagage
  • Kaping, ontvoering en onrechtmatige hechtenis
  • Sturen van een vervangingsmedewerker
  • Juridische bijstand.

In het geval van meerdere reizende collega’s kan een groepscontract aangeboden worden.