Robyn Verzekeringen

Zijn juwelen enkel thuis verzekerd of ook op verplaatsing? Welke waarde krijg ik voor mijn kunstvoorwerpen en tot welke limiet? Kan ik mijn woning herbouwen in dezelfde afwerking?

U wil dezelfde voldoening en kwaliteit bewaren als voorheen en niet te vergeten het behoud van uw patrimonium.

Voor u selecteerde Robyn Verzekeringen waarborgen in alle risicodekking én met overeengekomen waarde. Dit geeft zekerheid voor een volledig herstel.

Onze specialisten behandelen deze kwetsbare goederen met de grootste zorg en vooral met de grootste discretie.
Mogelijke dekkingen:

Case woning

Wat te doen met uw woning? Een voorexpertise door de maatschappij waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten, vermijdt verrassingen. Zo wordt rekening gehouden met de nieuwste technieken, zwembaden en tuinen. De maatschappij neemt van dag één haar verantwoordelijkheid. Robyn verzekeringen begeleidt dit proces en luistert naar wat voor u belangrijk is.


 [

Case juwelen

Wat te doen met uw juwelen? De klassieke brandverzekering heeft zijn beperkingen. Vaak is deze vergoeding pakweg €12.000 maar wordt ook per stuk gerekend in vervangwaarde.

Uitzonderlijke juwelen worden best verzekerd in volle waarde. Niet alleen thuis maar tevens op verplaatsing hoort een volwaardige dekking.

Case bijzonder wagens

Wat met uw bijzondere wagens? Deze parels kunnen verzekerd worden aan voordelige voorwaarden, maar een aantal punten moeten voor u duidelijk gesteld worden. Zoals het alarmsysteem en stalling bij u thuis of op een gelegenheidsadres. Ook regelmatige en aangeduide bestuurder is van belang. Zo kan uitzonderlijk een jongere bestuurder eens het stuur nemen. Wat zijn de voorwaarden dan?

Robyn verzekeringen zet deze hete hangijzers op een rij en biedt een klaar inzicht in de verschillen tussen meerdere maatschappijen.Case Kunst

Hoe verzekert u uw kunst? Net als bij de juwelen wordt gerekend in vervangwaarde. Ook hier is een begroting in overeengekomen waarde de oplossing. Maar wanneer er meerdere werken zijn, dan kunt u voordeel vinden in een aparte kunstpolis. Hier is ook de verplaatsing naar een expositie of een verplaatsing tussen 2 woningen voorzien.